Közgázos MSc diákok blogbejegyzései

Polmark

Polmark

Nincsen ünnep Orbán Viktor nélkül

2017. április 27. - rbraun

Balogh Anikó

Az ünnepek legyen az vallási, vagy nemzeti mindig fontos szerepet töltenek be az emberek életében. Így van ezzel Orbán Viktor is, aki az utóbbi időben egyre személyesebb posztokkal köszönti a magyarokat a piros betűs ünnepeken.

A marketingszakemberek számára vitathatatlan az online jelenlét fontossága és tudják, hogy kiváló lehetőséget nyújt az online közösség kialakítására, majd megszólítására. Orbán Viktor, hazánk miniszterelnöke már hosszú évek óta jelen van a Facebookon, de Obama sikeres médiajelenlétére jellemző karakterjegyek, melyeket Harfoush fogalmazott meg, csak nem olyan rég jelentek meg nála. Megfigyelhető az a jelenség, hogy a tárgyilagos posztok személyessé alakultak és betekintést enged a családi élete pillanataiba a közössége, valamint a hírportálok nagy örömére. Ezt bizonyítja, hogy húsvét hétfőn a HVG és Hír24 oldalán is Orbán Viktorral és kis unokájával találkozhattunk, hiszen hírértéket tulajdonítanak ezeknek a posztoknak. A közvetlenebb megjelenés ellenére is megmarad a tekintélyparancsoló és hagyományőrző mivolta és az ünnepeket megtisztelve öltönyt és inget visel a jeles napokon.

Véleményem szerint ezzel az átalakulással sikeresen javíthat a személyes imázsán és az online tér megfelelő alkalmazásával kiszolgálhatja a közössége igényeit és felkeltheti mások figyelmét is. Most őszintén, ennek a képnek láttán meg a legkeményebb ellenzékinek is megenyhült egy pillanatra a szíve. Kíváncsi vagyok, hogy anyák napján mivel áll elő…

 

A bejegyzés trackback címe:

https://polmark.blog.hu/api/trackback/id/tr1012455965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása